Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

1971 mezunu Astsubaylardan Kocaseyit´e ziyaret

1971 mezunu Astsubaylardan Kocaseyit´e ziyaret

İzmir Gaziemir Hava Teknik Okulları 1971 mezunu emekli astsubaylar Balıkesir´in Havran Belediye Başkanı ve Kocaseyit´i ziyaret ettiler.

İzmir Gaziemir Hava Teknik Okulları 1971 mezunu emekli astsubaylar Balıkesir´in Havran Belediye Başkanı ve Kocaseyit´i ziyaret ettiler.
İzmir Gaziemir Hava Teknik Okulları 1971 mezunu emekli Astsubay Özcan Kırlangıç başkanlığında yaklaşık aileleri ile birlikte elli kişilik emekli astsubay grubu Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy´u ziyaret edip, çiçek takdim ettikten sonra Belediye Başkanı Emin Ersoy´dan ilçenin tarihi hakkında bilgi aldılar.
Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten ve Havran ilçesinin köklü bir tarihe sahip olduğunu, geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olduğunu konuklarına anlatan Belediye Başkanı Emin Ersoy, ?Tescilli tarihi binaların çokluğunu ifade ederek Havran´ın her caddesi her sokağında buram, buram tarih yatar? dedi.
?Büyükşehir olduktan sonra köylerin mahalleye dönüştüğünü ifade ederek belediye olarak hizmet alanımız genişledi ilçe merkezi 10.000 mahalleler ile birlikte 30.000 nüfusa hizmet veriyor? bilgisi veren Başkan Ersoy, misafirlerine Havran´ı tanıtan kitap broşür ve benzeri tanıtıcı ürünlerden oluşan çanta hediye etti.
Grup üyeleri belediye başkanlığı ziyareti sonrası Çanakkale Deniz Savaşları Kahramanı Seyit Onbaşı´nın doğduğu köy olan Kocaseyit Köyündeki kabrini ve Kocaseyit Anıt Müzeyi ziyaret ettiler.
Belediye Başkanı Emin Ersoy´un misafirperverliğinden memnun kaldıklarını dile getiren Gaziemir Hava Teknik Okulları 1971 mezunu emekli Piyade Kıdemli Başçavuş Özcan Kırlangıç, Havran´dan güzel anılar ile ayrıldıklarını ifade edip, sıcak ilgilerinden dolayı Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy´a teşekkür etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı