Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü ilçemiz Cumhuriyet Meydanında düzenlenen tören ile kutlandı.

19 Ekim Muhtarlar Günü ilçemiz Cumhuriyet Meydanında düzenlenen tören ile kutlandı.
Erdek Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen kutlama programı; Atatürk anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı.
Ardından, Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan tarafından günün anlam ve önemi hakkında konuşma yapıldı.
Törende hazır bulunan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti ve CHP ilçe Başkanları yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü ve bazı kamu kurumu törende hazır bulunan muhtarların gününü kutladı.
Erdek Muhtarları daha sonra Erdek Kaymakamlığını ziyaret etti.
Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık tarafından kabul edilen muhtarlar gerçekleştirilen sohbet sonrasında, Erdek Kaymakamı ile Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı tarafından şehit babası Ormanlı Kırsal Mahalle Muhtarı Nihat Erdoğmuş´un yılın muhtarı seçildiği açıklandı.

Kaymakamlık ziyareti belediye ile devam etti
Erdek Kaymakamlığı´na yapılan ziyaret sonrası, muhtarlar Erdek Belediyesi´ne geçerek burada Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile bir araya geldi.
19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile muhtarların gününü kutlayan Başkan Sarı, aynı günün akşamı Kapıdağ ve Adalar bölgesinde görev yapan muhtarların onuruna akşam yemeği ikramında bulundu.
Yemeğe; Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Erdek Belediyesi Meclis Üyeleri ile mahalle muhtarları katıldı.
Sarı, yemeğin sonunda, tüm muhtarların Muhtarlar Günü´nü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.
4 dönem üst üste muhtarlık görevi yapan Erdek merkez Halitpaşa Mahallesi Muhtarı Recep Kara ile Erdek kırsal Doğanlar Mahallesi Muhtarı Ramiz Golagan´a teşekkür plaketleri takdim edildi. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Ekim Muhtarlar Günü kutlandı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli