Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

18 Eylül Stadı bakım ve onarımda

18 Eylül Stadı bakım ve onarımda

2013-2014 futbol sezonu öncesi, Erdek 18 Eylül İlçe Stadı bakım ve onarıma alındı.

2013-2014 futbol sezonu öncesi, Erdek 18 Eylül İlçe Stadı bakım ve onarıma alındı. 
Geçen yıl yapılan zemin yenileme çalışmalarının ardından, bölgede en iyi stat zeminlerinden birine sahip olan Erdek 18 Eylül İlçe Stadı`nın bu özelliğinin uzun yıllar bozulmadan korunması için gerekli çalışmalar Temmuz ayından bu yana devam ediyor. 
Bu sene Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele edecek olan Erdekspor`un, maçlarını oynayacağını 18 Eylül İlçe Stadının Temmuz ayında bakıma alındığını belirten Erdekspor Kulübü Başkanı Metin Tırık, "Bu konuda Erdek Belediyesi yetkilileri ile birlikte çalışmalar yapılıyor" dedi.
Stat zemininin onarım ve bakımı için başlatılan çalışmalarda Erdek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile koordinasyon sağlanarak yapıldığını belirten Tırık, "Yoğun bir sezon geçirildi. Zemin ilçemize gelen tüm takımların beğenisi kazandı. Biz de bu zeminin hiçbir olumsuzluk yaşamadan uzun yıllar hizmet vermesini arzuluyoruz. Özellikle yaz aylarında çim zemin hiçbir bozulma yaşamadan yeni sezona hizmet vermeye hazırlanacak. Çimlerin bakım ve onarım çalışmaları belediyemizin desteğiyle yapılmaya başlandı. Stadımızın zemini bilindiği gibi geçen yılda yenilendi. Bu yıl da geçen yıldan kalan bazı eksiklerini giderecek yenileme çalışmaları yapılıyor" dedi.
Erdekspor`lu futbolcuların geçtiğimiz yıl antreman sahası olarak stadı kullandıklarını hatırlatan Tırık, bu sene maçların oynanacağı statta antreman yapılmayacak olup, antremanların, Erdekspor`un Genel Kaptanı Ceyhun Mırız`ın sahibi bulunduğu Kralın Çiftliğinde yaptırdığı antreman sahası ile Bandırmaspor antreman sahasında yapılacağını sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli