Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anılacak

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anılacak

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri ilçemizde etkinliklerle anılacak.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri ilçemizde etkinliklerle anılacak.
Erdek Kaymakamlığı tarafından organize edilecek olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı açıklandı.
18 Mart Pazartesi günü saat 09.30´da Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başlayacak program gün boyu devam edecek.
Anma töreninin ilk bölümü 18 Mart 2018 Pazartesi günü saat 10.30´da Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına, Erdek Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunularak Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla son bulacak.
Programın ikinci bölümü, Erdek Öğretmenevi Konferans Salonu´nda Erdek Anadolu Lisesi Müdürlüğünün hazırladığı 18 Mart Çanakkale Şehitleri ve anma günü anma programına devam edilecek.
Erdek Öğretmenevi Konferans Salonu´ndaki program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başlayıp, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, ?Çanakkale Savaşları´ konulu slayt gösterisi, ?Oyuna değil Sefere? adlı tiyatro gösterisi sergilenecek. Şehitlerini Anma etkinlikleri çerçevesinde, hafta içerisinde ilçede okullararası düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından tören son bulacak.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı