Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

18 Eylül Ortaokulu´ndan Anıtkabir ziyareti

18 Eylül Ortaokulu´ndan Anıtkabir ziyareti

Erdek 18 Eylül Ortaokulu Müdürlüğü tarafından Ankara gezisi düzenlendi.

Öğrenci velilerden oluşan yaklaşık 100 kişilik bir grupla Ankara´ya giden kafile ilk olarak Anıtkabir´e uğradı. Anıtkabir´de çelenk sunma töreni gerçekleştiren grup, ardından anıtkabiri gezdi.
Eski meclis, Etnografya Müzesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi´ni de ziyaret eden kafile, son olarak Sincan Harikalar Diyarı´na geçti.

Ankara gezisi, gece saat 03.00´te kafilenin Erdek´e dönmesiyle son buldu.
Düzenledikleri Ankara gezisi hakkında kısa bir açıklama yapan Okul Müdürü Cumhur Duru, ?Öğrencilerde birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek, tarihi değerlere sahip çıkmak, yurdumuzun güzelliklerini tanıtmak, tarih bilincine sahip olmalarını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz gezinin adı Eğitim Gezisi´ydi. Bu amaçla çıktığımız gezi oldukça güzel geçti. Gezinin en anlamlı duygularını Anıtkabir ziyaretinde yaşadık. Ata´nın huzuruna çıkmak, ona saygımızı sunmak gezinin en güzel anıydı. Ata´mıza çelenk sunmak, Anıtkabir şeref defterine atamıza duyduğumuz saygıyı yazmak, her şeyden öte onun huzurunda olmak okulumuz adına oldukça duygusal ve gurur verici bir olaydı.? dedi.

Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli