Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

18 Eylül Ortaokulu atletleri tarih yazıyor

18 Eylül Ortaokulu atletleri tarih yazıyor

Balıkesir Okullar arası Atletizm İl Birinciliği Yarışmaları 2-3 Nisan 2018 tarihlerinde yapıldı.

Balıkesir Okullar arası Atletizm İl Birinciliği Yarışmaları 2-3 Nisan 2018 tarihlerinde yapıldı.
Erdek´ten yarışmalara katılan 18 Eylül Ortaokulu tarih yazmaya devam etti.
Okul Müdürü Cumhur Duru ile Atletizm Milli Takım Antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan´ın eşlik ettiği yarışmalarda; küçük kız, yıldız kız, küçük erkek ve yıldız erkek olmak üzere dört kategoride katılan 18 Eylül Ortaokulu atletleri 36 tane birincilik madalyası, 18 tane ikincilik madalyası, 3 tane üçüncülük madalyası ve 2 tane de dördüncülük madalyası olmak üzere toplamda 59 madalya kazanmayı başardılar. 

Ayrıca 2 tane il birinciliği kupası ve 1 tane de il ikinciliği kupası olmak üzere toplam 3 tane kupayı da okullarına getirmiş oldular.
Yarışmanın ardından basına kısa bir açıklama yapan Gülhan, ?Oldukça zorlu geçen bir yarışmaydı. Balıkesir´de büyük bir başarı gösteren sporcularım okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi temsil etmek için 20-21-22 Nisan 2018 tarihlerinde Antalya, Eskişehir ya da Aydın´da yapılacak olan Grup-Bölge Birinciliği Yarışmalarında ter dökecekler. İnanıyorum ki bölge şampiyonasından da güzel başarılar elde edip, adımızı Türkiye Finallerine yazdıracağız. Şampiyonluklar kadar güzel olan bir şey de sporcularımın en iyi derecelerini elde etmeleri ve yeni şampiyon sporcularımın çıkmaları oldu. Bizler elimizden geldiğince, gücümüzün yettiği kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sonuç nasıl olur bilemem, ama pes etmek yok.? diye konuştu. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli