Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

18 Eylül atletizm takımı İzmir´den mutlu döndü

18 Eylül atletizm takımı İzmir´den mutlu döndü

Türkiye Atletizm Federasyonu´nun gözetiminde gerçekleşen Okullararası Yıldızlar Puanlı Atletizm Grup Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Yarışmalar, 03-04 Mayıs tarihlerinde altı ayrı kentte yapıldı.

Bu müsabakalara 7-8 Mart 2016 tarihlerinde Balıkesir´de yapılan müsabakalarda elde ettikleri dereceler sayesinde Erdek 18 Eylül Ortaokulu Sporcuları İzmir grubunda katıldı.
İzmir´e Atletizm Milli Takım Antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan ile birlikte giden sporcular İzmir´den çok güzel derecelerle Erdek´e döndüler.
Erdek 18 Eylül Ortaokulunun başarılı atletleri, elde ettikleri başarılar ile 04-05 Haziran 2016 tarihlerinde Erzurum ilinde yapılacak olan Okullararası Atletizm Yıldızlar Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandılar.
Grup müsabakalarını değer-lendiren Atletizm Milli Takım Antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan, İzmir´de yapılan yarışmaların kendileri için çok iyi geçtiğini, Erzurum´da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası Final müsabakalarında sporcularına güvendiğini açıkladı. Hedeflerinin her zaman Türkiye Şampiyonluğu ve Milli Takım olduğunun altını çizen Gülhan ?Biz bu yolda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her yıl olduğu gibi bu yılda farklı yaş gruplarında çok sayıda lige katıldık. Katıldığımız her ligde kademe kademe başarılar kazanarak bir üst tura kalmayı başardık. Sonucunda da bütün liglerde Türkiye Şampiyonluğu Finallerine kadar kalmayı başardık. Sporcularımı seviyorum ve onlara güveniyorum? dedi.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false