Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

17 Eylül Üniversitesi´nden ?Spor Şenliği?

17 Eylül Üniversitesi´nden ?Spor Şenliği?

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ?Spor Şenliği? düzenleyecek.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ?Spor Şenliği? düzenleyecek.
Öğrencilerinin tüm spor dallarında ulusal ve uluslararası yarışmalarda yer alması için büyük bir özveri gösteren Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, bu çalışmalarını bir adım daha ileriye taşıyarak ?Spor Şenliği? düzenliyor.
Üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonunda 24-29 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen Spor Şenliği´nde; basketbol, badminton, bocce, masa tenisi, tenis, okçuluk, satranç, mini golf ve dart dallarında turnuvalar düzenleniyor.
Öğrencileri sürpriz hediyelerin beklediği turnuvalarda yarışmak isteyen tüm öğrenciler Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı´na başvuruda bulunarak spor şenliğine katılabilecekler.
Spor şenliği kapsamında bu yıl 3. kez düzenlenecek olan çekişmeli mücadelelere ev sahipliği yapan Rektörlük Halı Saha Turnuvası da gerçekleştirilecek.
Şenlikte spor müsabakalarının yanı sıra, alanında başarılı sporcularla öğrenciler bir araya gelecekler. Bu kapsamda 25 Nisan Çarşamba günü Banvit Basketbol Takımı üniversiteye gelerek söyleşi ve gösteri maçı yapacak. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli