Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

17 Eylül Üniversitesinden diğer üniversitelere ziyaret başlatıldı

17 Eylül Üniversitesinden diğer üniversitelere ziyaret başlatıldı

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Akdoğan ve Halkla

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Akdoğan ve Halkla İlişkiler Uzmanı İbrahim Yıldız´dan oluşan heyet üniversiteler ile daha yakın ilişkiler kurmak amacıyla üniversite ziyaretlerine devam ediyor.
Rektör Özdemir ve beraberindeki heyetin üniversite ziyaretleri kapsamında Sakarya Üniversitesi ve Düzce Üniversitesi´nin ardından üçüncü durağı Çankırı Karatekin Üniversitesi oldu.
Rektör Özdemir ve beraberindeki heyet Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rıza Gürbüz, Genel Sekreter Ahmet Yıldırım ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Murat Yıldırım´dan oluşan heyetle Çankırı Karatekin Üniversitesi kampüsünde bir araya geldi.
Ziyaret kapsamında Rektör Özdemir, Çankırı Karatekin Üniversitesi´nin kampüsünde detaylı incelemelerde bulundu.
Çankırı Karatekin Üniversitesi hakkında detaylı bilgi alan Rektör Özdemir ve beraberindeki heyetin ziyareti gün boyunca sürdü.
Ziyaret sonrası Rektör Özdemir ve beraberindeki heyet Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç´i makamında ziyaret etti.
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´nin üniversite ziyaretleri belirli periyotlar ile devam edecek.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli