Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

17 Eylül Üniversitesi kulüpleri Mirza ile bir araya geldi

17 Eylül Üniversitesi kulüpleri Mirza ile bir araya geldi

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Maliye Kulübü, Sosyal Sorumluluk Topluluğu ve Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret etti.

İlk olarak Maliye Kulübü ziyaret sırasında Başkan Mirza´ya çiçek takdim eden kulüp üyeleri Mirza ile kısa bir röportaj gerçekleştirdiler. Daha sonra Sosyal Sorumluk Topluluğu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette, sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya bilgi verilirken, bazı projeleri ile ilgili destek istediler.
Belediye Başkan´ı Dursun Mirza´nın bir Sosyal Sorumluluk Projesi olarak başlattığı üniversite öğrencilerine Sabah Çorbası uygulaması için Mirza´ya teşekkür ettiler.
Son olarak Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya çiçek takdim ettikten sonra yeni faaliyete geçen topluluğun çalışma alanlarını aktararak yapacakları faaliyetler ile ilgili kısa bilgiler verdiler.
Bandırma´da öğrenim gören üniversite öğrencilerinin ziyaretinden mutlu olduğunu dile getiren Mirza, ?Sizin gibi girişimci ve özgüven sahibi gençlerimizi görmek bir kent yöneticisi olarak beni son derece memnun ediyor. Gençlerimizin çeşitli alanlarda gösterdiği faaliyetleri yerel yönetim olarak her zaman destekledik ve bundan sonrada desteklemeye devam edeceğiz. ? dedi. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false