Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

15 yıllık başkan güven tazeledi"

15 yıllık başkan güven tazeledi

Necati Elmas, yeniden Erdek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı seçildi

 

SS Erdek Minibüsçüler-Midibüsçüler-Otobüsçüler Yolcu Nakli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına, 3 yıllık süre için yeniden Necati Elmas oybirliğiyle seçildi. 25 üyeden 23´ünün oy kullanma hakkına sahip olduğu kooperatifin, Süleyman Demir´in divan başkanlığı, Şeref Filiz´in yazmanlığında gerçekleşen genel kurulunda yönetim kuruluna, Necati Elmas´ın başkanlığındaki tek liste talip oldu. Tüzük gereğince açık olarak yapılan oylamada, Elmas´ın başkanlığındaki yönetim kuruluna oybirliğiyle Hüseyin Çandır, Mehmet Ali Özçakın, Hüseyin Patır ve Şeref Filiz seçildi. Yönetim kurulu yedek üyeliklerine ise Kıymet Sözener, Ahmet Eşkin, Ramazan Bölükbaş, Süleyman Demir ve Şehmuz Yavuz getirildiler. Genel kurulda denetim kuruluna Mustafa Akcan ve Ali Eren seçilirken, yedek üye olarak Gülden Berkil ve Fatma Telemeci´ye görev verildi. Genel kurulda kooperatifin 2015 yılı tahmini bütçesi gelir-gider denk olmak üzere 82.800 TL olarak belirlendi.
15 yıldan beri başkanlık görevinde bulunan Necati Elmas, yeniden güven tazelemesinin ardından genel kurul üyelerine teşekkür etti.
Kooperatif, 1.4.1996´da, Şükrü Sözener´in başkanlığında kurulurken, Necati Elmas da kurucular arasında yer almıştı. Kooperatife bağlı 25 araç hâlen Erdek-Bandırma arasında yolcu taşıyor.
Haber: Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı