Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

15 Temmuz kahramanları anılıyor

15 Temmuz kahramanları anılıyor

´Allah, bir daha böyle hain eylemleri göstermesin´

Türkiye´de olduğu gibi Erdek´te de, 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıldönümü nedeniyle anma programları bugün sürdürülecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrısıyla 15 Temmuz gecesi (bu gece) "demokrasi nöbeti" tutulacak
İlçemizde, ?15 Temmuz Kahramanları ve Şehitleri Anma Günü? programı kapsamında dün Erdek Açık Hava Müzesi´nde ?15 Temmuz Kahramanları ve Şehitleri? temalı resim ve fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.
Erdek ilçe protokolü tarafından geçtiğimiz gün de Turan Mahallesi´ndeki şehidimiz Gürdeniz Erdoğmuş´un kabri ve ailesi ziyaret edilmişti.
İlçe protokolünün ardından dün de, Turan Mahallesi´ndeki şehidimiz Yılmaz Gün ile Ormanlı Mahallesi´ndeki şehidimiz Gürdeniz Erdoğmuş´un kabirleri ve şehit aileleri, AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı ve AK Parti Erdek İlçe teşkilatının yöneticileri ile birlikte ziyaret edildi.
15 Temmuz Kahramanları ve Şehitleri Anma Günü programı etkinlikleri, 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü (bugün) saat 23.00´te, öğretmenevi önündeki meydandan, cumhuriyet meydanına kadar kortej yürüyüşü ile sürecek. Ardından, alanda, saat 23.30´da Kur´an-ı Kerim tilaveti ve dua programı gerçekleştirilecek. Bu etkinliği protokol konuşmaları izleyecek. Daha sonra mehteran gösterisi yapılacak. 00.13´te sala okunacak. Etkinlik,tasavvuf müziği sunumu ve video gösterimi ikramlarla sürecek. Saat 02.32´de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın konuşması canlı olarak yayınlanacak.? Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Temmuz kahramanları anılıyor
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli