Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

15 Temmuz Destanı trafolara işleniyor

15 Temmuz Destanı trafolara işleniyor

Sındırgı ilçesinde 15 Temmuz Destanı Trafolara İşleniyor.

Sındırgı ilçesinde 15 Temmuz Destanı Trafolara İşleniyor.
İlçenin çeşitli noktalarında bulunan elektrik trafolarına 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı milletin zaferini konu alan görseller ve o gecenin kahramanları çizilerek, trafolar 15 Temmuz Destanı anısına bir sergi oluşturuyor.
Belediye Başkanı Ekrem Yavaş´ın talimatı doğrultusunda ilçe genelinde gerçekleştirilen sosyal projelerde de 15 Temmuz Destanı´na vurgu yapılarak vatandaşlara her fırsatta hatırlatılıyor ve milletin zaferinin hafızalardan silinmemesi hedefleniyor.
Basılı materyallerin yanında, görsel amaçlı giydirilen trafoların yanında çeşitli projelerle de şehitlerimizin ismi yaşatılıyor. Sındırgı Belediyesi personeli tarafından yapılan çizimler ile ilk trafo tamamlandı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi işbirliği ile ilçe girişini süsleyecek 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi anıt parkının yapımına devam edilirken, vatandaşların isteği üzerine Gençlik Merkezine Abdullah Tayyip Olçak ismi verildi. Sağlık ocaklarının ismi ise Ömer Halisdemir ve Erol Olçak olarak değiştirildi. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli