Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma GS Taraftarları Derneği'nden ilk genel kurul

Bandırma GS Taraftarları Derneği

12 Ocak 2015'te, Hakan Yücel'in başkanlığında kurulan Bandırma Galatasaray Taraftarları Derneği, ilk genel kurulunu yaptı.

12 Ocak 2015'te, Hakan Yücel'in başkanlığında kurulan Bandırma Galatasaray Taraftarları Derneği, ilk genel kurulunu yaptı. Dernek lokalinde, S. Sel Erşen'in divan başkanlığı, Cengiz Akıncı'nın başkan yardımcılığı, Caner Banyocu ve Ersin Koç'un yazmanlıklarında gerçekleşen genel kurulun açış konuşmasını Hakan Yücel'in yapmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Yönetim kurulunun çalışma ve hesap raporlarının okunup oybirliğiyle kabul edilmesinden sonra tahmini bütçe 17.500 TL olarak belirlendi. Yıllık toplam üyelik aidatının 120 TL olarak kabul edildiği genel kurulda yönetim kurulu için tek liste vardı. Oylama sonunda yönetim kurulu asıl üyeliklerine üç yıllığına Hakan Yücel, Adnan Erdan, B. Gökhan Gülşar, Sönmez Bekdemir, C. Hamdi Yaman, Barış Timurodaman ve Emin Özyurtlu; yedek üyeliklere ise Yaşar Lafçı, Ozan Tüm, Hüseyin Baş, Ömer Beyaz, Sedat Paçalı, Ahmet Boyacı ve A. Metin Kurtmen, oybirliğiyle seçildiler. Denetleme Kurulu asıl üyeliklerine Nüvit Erten, Bengü Sert ve Caner Banyocu; yedek üyeliklere Alper
5 HAZİRAN'DA ŞAMPİYONLUK GECESİ
Bandırma Galatasaray Taraftarları Derneği, 5 Haziran 2015 Cuma günü, şampiyonluk gecesi düzenleyecek. Geceyle ilgili bilgi veren derneğin kurucu başkanı Hakan Yücel, şunları söyledi:
Perama Otel'de gerçekleşecek gecemize Galatasaray Kulübü üst düzeyinden yöneticiler ve bazı futbolcularımızın da katılmalarını bekliyoruz. Gecemizin biletlerini 60 TL'den satıyoruz. Tüm sarı-kırmızılı taraftarları gecemize bekliyoruz.”
Bandırma'da ilk Galatasaray Taraftarları Derneği, 1994 yılında, S. Sel Erşen'in başkanlığında kurulmuş, ancak dernek, ekonomik yetersizlikler nedeniyle uzun süre yaşayamamıştı.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı