Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

10RİDERS Motosiklet Festivali Erdek'te

10RİDERS Motosiklet Festivali Erdek

Bu yıl 3. Geleneksel Uluslararası 10RİDERS Festivali Erdekte düzenleniyor. Kapıdağ Yarımadasında gerçekleştirilecek festivalin 29 Haziran-1 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacağı öğrenildi.

Bu yıl 3. Geleneksel Uluslararası 10RİDERS Festivali Erdek`te düzenleniyor.
Kapıdağ Yarımadası`nda gerçekleştirilecek festivalin 29 Haziran-1 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacağı öğrenildi.
10RİDERS Balıkesir Motosiklet Kulübü görevlileri Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ı ziyaret etti.
10RİDERS Motosiklet Kulübü Derneği Yönetimi`nden Çağatay Gündoğan ve Fatih Yarımdağ, ziyaret ettikleri belediye başkanına, Kapıdağ Yarımadası`nda bu yıl 3. kez Uluslararası 10RİDERS Motosiklet Festivali gerçekleştirmek istediklerini açıkladı.  
Uluslararası 10RİDERS Motosiklet Kulübü Festivali hakkında belediye başkanı Aysan`ı bilgilendiren kulüp görevlileri, bu organizasyonu bu yıl Erdek`te yapmak istediklerini dile getirdi. 
Motosiklet Kulüp yöneticilerini dinleyen Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, bu teklife olumlu baktığını ve Erdek`in tanıtımına olumlu katkı sağlayacak festival`in Erdek`te gerçekleşmesinden mutluluk duyacağını ifade edip, festivalin sorunsuz gerçekleşmesi için belediyenin ilgili birimleriyle kendilerine yardımcı olacaklarını kaydetti.
29 Haziran 2012 Cuma günü saat 10:00`da başlayacak olan festivalin 1 Temmuz 2012 Pazar günü saat 15:00`te sona ereceğinin planlandığını anlatan 10RİDERS Balıkesir motosiklet Kulübü görevlileri, festival ışığında Kapıdağ Yarımadası`nın deniz, orman ve tarihi mekanlarla süslü eşsiz güzelliklerini birlikte keşfedeceğiz. Birbirinden eğlenceli aktiviteler yanında sürpriz sanatçılar bomba gibi konserler, 
şehir turu, DJ ve dans gösterileri ile unutamayacağınız bir hafta sonu geçireceksiniz." şeklinde görüş bildirdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli