Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

10Riders kuruluşunun 5. yılını kutladı

10Riders kuruluşunun 5. yılını kutladı

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği, 5. yılını Asya Termal Hotelde kutladı.

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği, 5. yılını Asya Termal Hotel`de kutladı.
Balıkesir`in güzide derneği 10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği kuruluşunun 5.yılı Asya Termal Hotel`de düzenlenen balo ile kutladı.
Sosyal projelere olan destekleri ve birliktelikleri ile başarılı çalışmalara imza atan Balıkesirli motosiklet tutkunları 5. yıl dönümlerini gerçekleştirdikleri baloda gönüllerince eğlenerek kutladılar.
Dernek Başkanı Özgür Candar "Öncelikle kurulduğumuz günden bugüne görev yapan değerli başkanlarıma ve yönetim kurullarına, bize destek veren kurum ve kuruluşlara ve gücümüze güç katan siz değerli üyelerimize şahsım ve yönetim kurulum adında çok teşekkür ediyorum. 10Riders geçtiğimiz 5 yıl içerisinde sosyal kulüp olma bilincini her zaman yerine getirmiştir. Toplumda motosiklet tutkunları için var olan önyargıları kırmak, motosiklet tutkunlarının bilinçlendirmek ve Balıkesir`in tanıtımı için birçok başarılı projeye imza atmıştır. Bundan sonra da bu çalışmalar hızla devam edecektir. 5. yılımız kutlu olsun" dedi.
Dernek başkanı Özgür Candar`ın konuşmasının ardından hazırlanan 5. yıl pastasını yönetim kurulu birlikte kesti. Ardından baloya katılan misafirler ve üyeler gönüllerince eğlendi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli