Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

10Riders Başkanı Candar MKSF Başkanlığına getirildi

10Riders Başkanı Candar MKSF Başkanlığına getirildi

10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği Başkanı Özgür Candar, Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu (MKSF) Başkanlığına seçildi.

İzmir´de yapılan toplantıda 10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği başkanı Özgür Candar, yönetim kurulu üyelerinin oy birliği ile MKSF´nin yeni başkanı oldu.
Motosiklet kullanıcılarının sorunlarına çözüm olabilmek, dostlukları pekiştirmek, ülkemizde yaşanan trafik problemine en etkili çözüm olan motosiklet kullanımı yaygınlaştırabilmek ve motosiklet tutkunlarının yanında pozitif bir güç olarak yer almak için Türkiye´de çalışmaları ile fark yaratan motosiklet derneklerinin bir araya gelerek kurduğu Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu (MKSF) yönetim kurulu toplantısı federasyon yönetim kurulu üyesi Türkmok Motosiklet Kulübünün ev sahipliğinde İzmir´de yapıldı.
MKSF yönetim kurulu toplantısında Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu (MKSF) Başkanlığına getirilen Özgür Candar, kendisini bu göreve layık gören tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
MKSF´nin hiçbir kurum ve kuruluşa rakip olmak için değil, motosiklet camiasına güç katabilmek için kurulmuş bir federasyon olduğuna dikkat çeken Candar, ?Bu anlamda camianın eksiklerini ve ihtiyaçlarını bilen, camianın içerisinden gelen tecrübeli bir ekibe sahibiz. Projelerimizi tek tek hayata geçirerek motosiklet kullanıcılarına çözümler üreteceğiz. Tüm motosiklet kullanıcılarından destek bekliyoruz. Motosiklet kulüplerini de MKSF çatısı altında bir olmaya davet ediyorum, birliğimiz, gücümüz olacaktır." dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli