Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

10 yıllık özel protokol

10 yıllık özel protokol

Bandırma Basketbol Kulübü ile Amerikan Kültür Özel Bandırma Koleji arasında “Basketbol Eğitim İş Birliği Projesi” imzalandı. İmza töreni Erdek’in Düzler bölgesindeki “Parmos Otel”de imzalandı.

Bandırma Basketbol Kulübü ile Amerikan Kültür Özel Bandırma Koleji arasında “Basketbol Eğitim İş Birliği Projesi” imzalandı. İmza töreni Erdek’in Düzler bölgesindeki “Parmos Otel”de imzalandı.

İmza töreninde ilk konuşmayı Bandırma Basketbol Kulübü Basketbol Kulübü Başkanı Bora Öziş yaptı.

Projenin temel hedefinin, Bandırma Basketbol Kulübü çatısı altında toplanan basketbol sporuna yetenekli çocukların Bandırma Amerikan Kültür Koleji’nde akademik eğitimlerini dünya standartlarında almalarını sağlamak olduğunu vurgulayan Öziş, şunları söyledi:

“Bunun dışında bir diğer hedefimiz de Bandırma’nın basketbol sporuna yakın ilgisinin avantajını kullanarak kulüp alt yapı çalışmalarımızın yanında okul sporları yarışmalarında da Bandırma Amerikan Kültür Koleji adı altında, ulusal ölçekte önemli başarılar elde etmektir.

Bu hedefler doğrultusunda kulübümüzün lisanslı sporcuları, Bandırma Amerikan Kültür Koleji’nin belirli oranlarda sağlayacağı başarı ve yetenek sayesinde akademik eğitim alma fırsatını elde edeceklerdir.

Bandırma Basketbol Kulübü olarak günümüz dünyasında tek yönlü gelişimin bireysel ve toplumsal başarıyı kalıcı olarak getirmediğinin bilinciyle çocuklarımızı çok yönlü geliştirmek, millî ve evrensel değerlerin birer paydaşı olmalarını sağlamak için başlangıçta 10 yıllık projemizin çocuklarımız ve ailelerine hayırlı olmasın dilerken, projemizin hayata geçmesi adına ellerinden gelen tüm fedakarlığı yapan Bandırma Kültür Koleji’nin değerli yöneticilerine ve BAŞTAŞ Grup’a kulübümüz adına teşekkür ediyorum.”

ARIKUT KONUŞUYOR

Amerikan Kültür Özel Bandırma Koleji Kampüs Genel Müdürü Nur Arıkut da şöyle konuştu:

“Bugün burada çok yönlü bir eğitim anlayışıyla hareket eden Amerikan Kültür Özel Bandırma Koleji’nin, akademik gelişim kadar kişisel ve sosyal gelişime verdiği önemin de bir göstergesi olarak, ‘Bandırma Basketbol Dağcılık Yüzme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ ile yaptığı iş birliği ve sporcu gençlere verilecek basketbol bursları protokolünü imzalamak, bu önemli adımı sizlerle atmak için bir araya geldik.

Basketbol, sadece bir spor değil, aynı zamanda disiplin, takım ruhu, liderlik ve iş birliği gibi önemli değerleri içinde barındıran bir spor dalı. Bu nedenle öğrencilerimizin hem akademik başvurularını hem de spor yeteneklerini desteklemek amacıyla basketbol bursu programını başlatıyoruz. Bu kurs programıyla basketbol yeteneklerine ve çalışma azmine sahip öğrencilere ekstra

destek sunulacaktır. Bu destek, sadece spor alanında değil, aynı zamanda akademik başarılarına da olumlu yansıyacak ve onları daha başarılı bireyler durumuna getirecektir.

Okullarımız hem yabancı dil eğitiminde hem de akademik olarak kendini kanıtlamış, öncü uygulamalar ve uluslararası programlarla öğrencilerini dünya vatandaşı olarak geleceğe hazırlayan büyük bir eğitim kurumudur. Aramıza yeni katılacak öğrencilerimiz de geleceğe bizlerle hazırlanacak, belki de ülkemizin tanınmış sporcuları olarak dünyaya açılacaklar. İşte bu süreçte sahip oldukları donanım, beceriler ve vizyon ile her yerde fark edileceklerine ve öne çıkacaklarına bütün kalbimle inanıyorum.

Bu programın hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte, öğrencilerimizin başarılarını destekleyerek onların geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemesini sağlayacağız. Tüm öğrencilere başarılar diliyor, teşekkür ediyorum.”

KURUCU TEMSİLCİSİ

Amerikan Kültür Özel Bandırma Koleji Kurucu Temsilcisi Selen Karabıyık da konuşmasında, “Hedefimiz dünyalı çocuklar yetiştirmektir” dedi.



Anahtar Kelimeler: yıllık protokol
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı