Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

1. Küçükler Atletizm Festivali düzenlendi

1. Küçükler Atletizm Festivali düzenlendi

Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü ile Erdek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile 4 Mayıs Perşembe günü Erdek Sahil Bandında çocuklara yönelik 1. Küçükler Atletizm Festivali düzenlendi.

Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü ile Erdek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile 4 Mayıs Perşembe günü Erdek Sahil Bandında çocuklara yönelik 1. Küçükler Atletizm Festivali düzenlendi.
Atletizm Festivali´nde; Ana sınıfı öğrencileri (2011-2012 doğumlular) için 50 metre, 1.ve 2. sınıf öğrencileri (2009-2010 doğumlular) için 60 metre, 3.4.ve 5. sınıf öğrencileri (2007-2008 doğumlular) için 80 metre kategorilerinde atletizm yarışları gerçekleştirildi.
Ana sınıfı, ilkokullar ve ortaokullardan da 5. sınıf öğrencilerinin yer aldığı yarışmalara toplamda 105 minik sporcu katıldı.
Öğrenci velilerinde izlediği yarışmaların sonunda, kategorilerinde ilk üç dereye giren minik sporculara madalyaları; Erdek Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan, okul müdürleri ve müdür yardımcıları tarafından takdim edildi.
Miniklere yönelik yapılan Erdek 1. Küçükler Atletizm Festivali hakkında bilgi veren Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanı, aynı zamanda Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan şöyle konuştu: ?Yarışmalar büyük bir katılımla, heyecan dolu geçti. Erdek Halk Eğitim Merkezi ile Kulübümüz ortak bir plan doğrultusunda 1. Küçükler Atletizm Festivali´ni güzel bir şekilde tamamlamıştır. Öncelikle bu yarışmanın oluşumunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Benim ve kulübümün asıl amacı; ülkemiz için, geleceğimiz için sağlıklı, saygılı, vatanını milletini bayrağını seven ve koruyan bireyler yetiştirmektir. Bunun devamında da ülkemiz sporuna mümkün olduğunca katkıda bulunmaktır. Bu amaçlarımız doğrultusunda, kim bizimle ortak bir çalışma yapmak isterse her zaman yardıma, işbirliğine varız. Şu ana kadar Erdek´te yaptıklarımıza bakınca, atletizmin değişik dallarında Türkiye Şampiyonları ve Milli Sporcular yetiştirdiğimizi görebiliriz. Bu gibi sonuçları önümüzdeki günlerde de alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Çünki, alt yapıya önem veriyoruz ve gelecek için durmadan çalışmaya devam ediyoruz.? Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli