Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

1 Kasım sonuçları muhalefeti sessizliğe gömdü

1 Kasım sonuçları muhalefeti sessizliğe gömdü

7 Haziran sonrası iktidar vekillerinin gömüldüğü sessizliğe, 1 Kasım sonrası muhalefet milletvekilleri gömüldü.

7 Haziran sonrası iktidar vekillerinin gömüldüğü sessizliğe, 1 Kasım sonrası muhalefet milletvekilleri gömüldü.
AK Partinin 4 milletvekili, Balıkesir ve ilçelerine teşekkür ziyaretlerinde bulunarak, partililerinin gönlünü alırken, Balıkesir´de milletvekili sayısını ve oyunu koruyan CHP´li 3 vekil Tüm, Akın ve Havutça partisinin örgütlerini es geçti.
Özellikle Ahmet Akın´ın CHP Gönen İlçe Örgütünde bir basın toplantısı dahi yapmaması dikkat çekti. 1 Kasım seçimlerinde oyları dibe vuran, istifalarla sarsılan, milletvekili sayısını da düşüren MHP´de ise sular hala durulmuyor.
1 Kasım´da hesapları altüst olan muhalefetin sesi soluğu da kesilirken, 7 Haziran seçimi sonrası Balıkesir merkez başta olmak üzere tüm ilçe örgütlerine yaptıkları teşekkür ziyaretleriyle dikkat çeken CHP´nin 3 milletvekili Mehmet Tüm, Ahmet Akın ve Namık Havutça, aynı hassasiyet ve duyarlılığı 1 Kasım sonrası gösteremedi.
MHP Milletvekili Ok, nereye yetişecek?
1 Kasım´da Türkiye genelinde olduğu gibi Balıkesir´de de oyları dibe vuran, Balıkesir´de bir milletvekilini kaybeden ve istifa depremiyle sarsılan MHP´de durum biraz farklı. 21 teşkilatı tek başına dolaşması zor olan İsmail Ok´un, teşekküre değecek pozisyon olmamasından dolayı teşkilat turlarına çıkmaması hoşgörüyle karşılanıyor.
Haber : Korkmaz Erdoğan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı