Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Havran´da korkunç trafik kazası: 11 ölü

 Havran´da korkunç trafik kazası: 11 ölü

Suriyeli vatandaşları taşıyan bir minibüs yoldan çıkarak duvara çarptı.

Suriyeli vatandaşları taşıyan bir minibüs yoldan çıkarak duvara çarptı.

Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 11 kişi öldü, çok sayıda yolcu yaralandı.

Balıkesir-Edremit karayolunun 22. kilometresinde meydana gelen kazada can pazarı yaşandı.

Havran İlçesi Balıkesir-Edremit Karayolu 22. kilometresi Şapçı rampası Amasçakılı mevkiinde 8 Ağustos 2015 Cumartesi günü saat:07.45 sıralarında meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre minibüs sürücüsü kazayı yaralı olarak atlatırken, minibüste bulunan yolculardan 8´i öldü. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 3´ünün daha kaldırıldıkları hastanelerde can verdiği bildirilirken ölü sayısı 11´e ulaştı.

Edinilen bilgiye göre; 34 JP 4635 plakalı beyaz Ford Transit marka minibüs Havran istikametine seyir halinde iken sürücünün dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeni ile yolun sağına devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 yabancı uyruklu yolcu kaza yerinde ölürken, araç içindeki diğer yolcular ise yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Hizmetlerine bağlı ekipleri yaralıları Balıkesir, İvrindi, Burhaniye ile Edremit Devlet Hastaneleri ile Edremit Özel Körfez Hastanesine sevk etti.

Karayolu bir süre ulaşıma kapanırken, çeşitli hastanelere kaldırılan ölü ve yaralıların kimlik bilgilerinin tespiti çalışmalarına başlandı. Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı

Kaza yerine gelen Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, yaptığı açıklamada, ?Çok üzücü bir kaza 11 ölü, 30 yaralı var. Ölü ve yaralıların mülteci olduğu söyleniyor. Araştırmalarımız sürüyor. Kaza ile ilgili detaylar netleşince açıklama yapılacak dedi.



Anahtar Kelimeler: Havran korkunç trafik kazası
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli