Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

HASAN AVCI´DAN TERÖRE LANET!

 HASAN AVCI´DAN TERÖRE LANET!

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Altıeylül Belediyesi, Ağustos ayı olağan meclis toplantısında, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Meclis toplantısının ardından, Hakkari´de yaşanan hain terör saldırısı sonucu şehid olan 11 aylık Bedirhan bebek ve annesi Nurcan Karakaya´ya rahmet diledi.
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı;
?´Dün, Hakkari´de yaşanan menfur olayda Astsubay Serkan Karakaya kardeşimizin evladı 11 aylık Bedirhan evladımız ve Eşi Nurcan Karakaya hanımefendi, katil PKK Terör Örgütü tarafından yapılan hain bir saldırı sonucu şehid edildi. Buradan Meclisimiz adına, bu saldırıyı düzenleyen PKK Terör Örgütünü en şiddetli şekilde lanetliyorum. Hesapladıkları ve hedefledikleri hiç bir şeye ulaşamayacaklarına inanıyorum. Bugün Polis Özel Harekat Okulu Mezuniyet Törenine katıldık. Bedirhan yavrumuzu şehid ettiler. Ama bugün buradan 885 tane daha Bedirhan mezun oldu. Bu milleti bölemeyecekler-parçalayamayacaklar. Bu milleti bölmeye çalışanların hesapları tersine dönecek ve yaptıkları hesapların altında kalacaklar. Şahsım ve meclisimiz adına yaşanan bu menfur hadiseyi kınayarak sözlerime son veriyorum.´´ dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: HASAN AVCI TERÖRE LANET
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli