Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Değirmenci, Kılıçdaroğlu ile görüştü

 Değirmenci, Kılıçdaroğlu ile görüştü

Bir süredir Ankara´da bulunan Erdek Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Yüksel Değirmenci umutlu döndü

Bir süredir Ankara´da bulunan  Erdek Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Yüksel Değirmenci umutlu döndü

TBMM´de CHP grup toplantısına katılan Değirmenci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ayrıtıları hakkında bilgi veren Değirmenci, Erdek´in sorunlarını CHP liderine aktardığını belirtti.

Erdek´in geçmişini, bugününü ve geleceğini CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile konuştuklarını söyleyen Değirmenci, büyük bir heyecan ve devrimci ruhu ile hareket edeceği, ilçemize yeni istihdam alanları yaratacağı, ilçede bozulan güven ve huzur ortamını yeniden kuracağı, yepyeni bir anlayışla Kapıdağ halkının tamamının katılımı ile birlikte bir yerel yönetim sağlayacağı sözünü verdiğini açıkladı.

Ayrıca, yaklaşık 16 aydır ödenmeyen belediye personelinin maaşları varken ve bunların tamamı ödenmeden asla makam arabası kullanmayacağının, bu maaş ödemelerine hemen başlamadan ve personelinin evine ekmek getirmesini sağlamadan kendisinin de evine ekmek götürmeyeceğinin sözünü CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´na verdiğini belirten Değirmenci, ?Genel Başkanımızın şahsıma göstermiş olduğu ilgi nedeniyle kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi Balıkesir Büyükşehir ve 4 ilçemizde belediye başkan adayları belli oldu. Ancak bu ilçelerin arasında Erdek ve Bandırma yok. İlçemizde Belediye başkan adayı olarak gösterileceğimi düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber : Mehmet Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli