Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

?Bi Dolu Medya? isimli gösteri seyirciyi kırdı geçirdi

 ?Bi Dolu Medya? isimli gösteri seyirciyi kırdı geçirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Karesi AVM Toplantı Salonu´nda düzenlenen etkinlikte sahneye çıkan TGRT Haber sunucusu Mehmet Aydın ile TRT FM Radyo DJ Hopdedik Ayhan´ın sunduğu ve unutulmaz canlı yayın

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Karesi AVM Toplantı Salonu´nda düzenlenen etkinlikte sahneye çıkan TGRT Haber sunucusu Mehmet Aydın ile TRT FM Radyo DJ Hopdedik Ayhan´ın sunduğu ve unutulmaz canlı yayın kazalarını ile komik diyaloglarını sahneledikleri ?Bi Dolu Medya? adlı gösterileri izleyenlere güzel anlar yaşattı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Mart ayı etkinlik takvimi tüm hızıyla devam ediyor.
Son olarak hafta sonunda Karesi AVM Toplantı Salonu´nda gerçekleştirilen etkinlikte, Televizyon haber spikeri Mehmet Aydın ve radyo DJ´i Hopdedik Ayhan´ın birlikte sundukları ?Bi Dolu Medya? geçmişten bugüne televizyonlarda yaşanan komik canlı yayın kazalarını, röportajlar sırasında yaşanan ilginç olayları eğlenceli bir dille anlatarak hem eğlendirdi hem de o günleri hatırlayanları geçmişe götürdü.
Sahne alan sunucular Mehmet Aydın ve Hopdedik Ayhan´ın sinevizyona yansıtıp üzerine esprili bir dille anlattığı canlı yayın kazaları vatandaşları bol bol güldürdü. Haber Merkezi
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli