Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bedensel Engelliler Derneği törenle açıldı

 Bedensel Engelliler Derneği törenle açıldı

Bandırma Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek hizmete alınan Eski Belediye Binası içinde bulunan Bandırma Bedensel Engelliler Derneği (BABED) düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirildi.

Açılış töreninde ilk konuşmayı yapan BABED Başkanı Erdal Dumrul ?Bugüne kadar derneğimizin hizmet ve çalışmalarında her türlü desteği veren ayrıca bu hizmet binasının yeniden düzenlenmesi sırasında katkı sunan, emek veren ve bize tahsis eden başta Belediye Başkanımız Dursun Mirza olmak üzere ilgilenen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum? dedi.
Ardından söz alan Belediye Başkanı Dursun Mirza ise ?Bandırma´nın yerel yönetimi olarak kentimizin başarısı için tüm dernekler, sivil toplum örgütleri, sendikalar ve muhtarlarımızla birlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Derneklerden ve diğer örgütlerden gelen talepleri belediyemizin imkanları ölçüsünde yerine getiriyoruz. Bu amaçla BABED Başkanı Erdal Dumrul´dan bizlere gelen yeni bir hizmet ofisi talebini kısa sürede dikkate aldık ve kendilerine Belediye eski binamızda bulunan bu ofisi tahsis ettik. Derneğimizin yeni yeri dernek üyelerine hayırlı olmasını diliyorum? diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli