Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BALPARK´a ücret ödemeyin?

 BALPARK´a ücret ödemeyin?

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Erdeklilere, ?Cadde ve sokaklarımızdaki BALPARK´a otopark ücreti ödemeyin, çünkü yasal değildir? dedi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Erdeklilere, ?Cadde ve sokaklarımızdaki BALPARK´a otopark ücreti ödemeyin, çünkü yasal değildir? dedi.
Erdek´teki cadde ve sokakların, Hükümet Caddesi dışında Erdek Belediyesi´nin malı olduğuna dikkat çeken Sarı, şunları söyledi:
?Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi, geçen yıl da yine Erdek ve Edremit´teki cadde ce sokaklarda BALPARK uygulamasını başlatmıştı. Hukuka aykırı olduğu gerekçesiyle yargıya başvurduk ve mahkeme haklılığımıza karar vererek, bu uygulamayı iptal etti. Buna rağmen Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi, bu yıl da yine Erdek ve Edremit´te aynı uygulamayı başlattı. Yine yargıya başvurarak itiraz edeceğiz. Vatandaşlarımıza sesleniyorum. Erdek´teki BALPARK görevlilerine ücret ödemeyin. Hatta bu konuda savcılığa suç duyurusunda bulunun. BALPARK için sakın ücret ödemeyin. Bakalım, sizi icraya verebilecekler mi? Verseler de, icra işlemi yapılabilecek mi??
Haber : Önder Balıkçı



gürcan yayıkçı
17.05.2016 19:18:00
bravo başkana. Erdek belediyesi bir kuruş para kazanamasın çalışanlarına ücret ödeyemesin vede paralar Büyükşehirde toplansın. ne güzel yahu suyundanda koy misali. mümkünse liman geçiş ücretide kaldırılsın. İstanbul da yok bandırmada yok Erdek te 10 tl öde feribota bin. kaz gibi insanları yolan zihniyete sonuna kadar hayır.

Gül Örgün
13.10.2016 20:43:57
İyi de, peki bu durumda otomobillerimizi nereye koyacağız? Para ödüyoruz ancak, düşük ihtimal de olsa yer buluyoruz....

Anahtar Kelimeler: BALPARK ücret ödemeyin
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli