Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Atatürk Özel Eğitim´den etkinlik Şiir ve türkü dinletisi ilgi gördü

 Atatürk Özel Eğitim´den etkinlik Şiir ve türkü dinletisi ilgi gördü

Bandırma Atatürk Özel Eğitim Okulu, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın himayesinde, Kaymakam Günhan Yazar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil´ in destekleriyle, okul müdürleri Algan Kartal koordinatörlüğünde

Bandırma Atatürk Özel Eğitim Okulu, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın himayesinde, Kaymakam Günhan Yazar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil´ in destekleriyle, okul müdürleri Algan Kartal koordinatörlüğünde ?DUY SESİMİ? şiir ve türkü dinletisi ile Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) projesi kapsamında güzel bir projeye daha imza attılar
BENGİ projesi kapsamında planlanan ? DUY SESİMİ ? şiir ve türkü gecesi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Güler?in de katılımıyla Santral Kültür Merkezi?nde gerçekleştirildi. Geceye çok sayıda okul müdürü, müdür yardımcısı, veli ve öğrenci katılmıştır.
Gecede okul öğretmenleri, öğrenciler, okul personeli ve velilerden oluşan ekiple şiirlerini ve türkülerini en güzel şekilde dile getirerek gönüllere dostluk, barış ve sevgi adına dokunuşlarda bulundular.
Geceye katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Güler de davet üzerine şiir okuyarak programa renk kattı.
Büyük bir ilgiyle katılım gösterilen dinleti Bandırma Ortaokulu Müzik Öğretmeni Metin Deveci´nin sazıyla ve sözüyle katılımıyla daha coşkulu duruma getirdi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli