Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kafaoğlu, seçim çalışmalarına Edremit´te devam etti

Kafaoğlu, seçim çalışmalarına Edremit´te devam etti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin AK Partili Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, önceki gün Edremitliler ile bir araya geldi. İbrahimce Mahallesi´nde Roman vatandaşlara seslenen Başkan Kafaoğlu, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdo

Kafaoğlu 24 Haziran´da gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde siyasi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Önceki gün Edremit´in Akçay Mahallesi´nde esnaf ziyareti yaparak esnafın sorunlarını dinleyen ve AK Parti´nin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile milletvekili adayları için oy isteyen Başkan Kafaoğlu, vatandaşların AK Parti´ye gösterdiği yoğun ilgiden dolayı oldukça memnun kaldı.
AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü ve ilçe teşkilat mensuplarının yalnız bırakmadığı Kafaoğlu, esnaf ziyaretinin yanı sıra AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı´nın Akçay Kordon bölgesinde açtıkları standı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Daha sonra AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı´nı ziyaret eden Başkan Zekai Kafaoğlu, teşkilat mensupları ile bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.
AK Partili gençler ile sık sık hatıra fotoğrafı çektiren Kafaoğlu, daha sonra yine esnaf ziyareti yaparak iftar programına geçti.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin Edremit Şehit Hamdi Bey Meydanı´nda düzenlenen iftar yemeğine katılan Zekai Kafaoğlu, burada da vatandaşlar ile uzun uzun sohbet etti.
Kafaoğlu, iftar sonrasında İbrahimce Mahallesi´ndeki Ağa Camii´ndeki teravih namazı sonrasında Roman vatandaşlar ile buluştu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli