Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir Motosiklet Festivali Susurluk'ta…

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 5.si düzenlenen “Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali” 15-16-17 Ağustos 2014 tarihleri arasında Susurluk Vadi Misya tesislerinde düzenleniyor.
10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yurt içi ve yurt dışından binlerce motosiklet tutkununun katıldığı Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali’nin 5.si Susurluk’ta gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin birçok ilinden ve Almanya, İngiltere, Yunanistan, Bulgaristan gibi ülkelerden binlerce motosiklet tutkununun Balıkesir’de bir araya geldiği festivale, bu yıl katılım daha da yüksek olacak.
10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği tarafından, Balıkesir’in tanıtımına katkı sağlamak amacı ile her yıl farklı bir ilçede organize edilen festival, bu yıl Susurluk Vadi Misya tesislerinde gerçekleşecek. Festivale gelen motosiklet tutkunları, 3 gün boyunca çadır kamplı olarak konaklayacak ve çeşitli festival etkinlikleri ile Balıkesir’de hoşça vakit geçirecekler.
Kulüp başkanı Özgür Candar, “5.Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali’nin amacı Balıkesir’i tanıtmaktır. Aylar öncesinden duyuruları ve tanıtımı başlayan festivalimiz sayesinde, sayısı milyonları geçen bir camia Balıkesir’den bahsediyor. Bizlerden daha çok tanıtımlar yapıyorlar. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bizlere destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Edip Uğur’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Motosiklet kültürüne olan desteği sayesinde, festivalimiz her yıl katılımcı sayısını arttırarak devam ediyor. Susurluk Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer ve Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu’na bizlere gösterdiği kolaylık ve ilçenin tanıtımı için yaptığımız çalışmalarımıza yardımları için ayrıca teşekkür ediyoruz. Tüm motosiklet tutkunlarını festivalimize bekliyoruz.” dedi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı