Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdekspor kaptanı Ekrem Vatansever: Takımda yaşananların gerçek nedeni para değil, bize yapılan saygısızlıktır”

Erdekspor kaptanı Ekrem Vatansever:  Takımda yaşananların gerçek nedeni para değil, bize yapılan saygısızlıktır”

Geçtiğimiz hafta Erdekspor'dan ayrılıp geri dönmeyen 5 futbolcu arasında yer alan takım kaptanı Ekrem Vatansever, kırmızı-beyazlı takımda yaşananlarla ilgili açıklama yaptı. Gazetemizi telefonla arayarak...

Geçtiğimiz hafta Erdekspor’dan ayrılıp geri dönmeyen 5 futbolcu arasında yer alan takım kaptanı Ekrem Vatansever, kırmızı-beyazlı takımda yaşananlarla ilgili açıklama yaptı. Gazetemizi telefonla arayarak, bu açıklamasını, kendisiyle birlikte takımın ikinci kaptanı Ali İşleyen, Fatih, kaleci Gökhan, Levent ve Birindar adına yaptığına dikkati çekerken, Sportif Direktör Can Cangök’ün, kendilerine yönelik sözlerini de eleştiren Vatansever, şunları söyledi:

“Yaşanan olayların kesinlikle parayla doğrudan bir ilişkisi yoktur. Ancak takım oyuncuları arasında, parasını alamayan ve ihtiyacı olan futbolcular nedeniyle bir memnuniyetsizlik de vardı. Bu olayın tek nedeni, Sportif Direktörümüz Can Cangök, Belediye ve Kulüp Başkanımız Hüseyin Sarı tarafından yapılan toplantıda bizlere saygısızca davranılmasıdır. Bandırmaspor ve Erdekspor camiaları beni çok iyi tanır ki, ekmek yediğim yere asla ihanet etmem. Olayın nasıl gerçekleştiğine gelince. Takımda, en az alacağı olan futbolculardan biriyim. Ama takımda, ciddi şekilde paraya ihtiyacı olup alacaklarını alamayan arkadaşlarımız var. Onların isteği üzerine kaptan olarak arkadaşlarımızla toplandık. İncirliova Belediyespor deplasman maçı öncesinde, perşembe ve cuma günü antrenmanlara çıkmama kararını oybirliğiyle aldık. Ama İncirliova maçına mutlaka çıkarak, Erdek adına ölümüne mücadeleyi, hatta tekmeye kafamızı sokmayı kararlaştırdık. Yani asla maça çıkmama kararımız yoktu. Daha sonra ise yaşananlar ve bu deplasmana takımımız adına genç takımla çıkılması ortada.”

15 yıllık profesyonel futbolculuk yaşamında parayı, hiçbir zaman her şeyin önünde görmediğine dikkati çeken Ekrem Vatansever, kendileriyle birlikte hareket ettikleri halde daha sonra yeniden Erdek’e dönen Berkay, Alperen, kaleci Hakan, Tamer ve Durmuş ile ilgili olarak da şu değerlendirmede bulundu:

“Biz, bu arkadaşların alacakları için bu davranışta bulunmuştuk. Şimdi, onların geri döndüğünü öğrendik. Demek ki onlar için, paralarını kurtarmak her şeyden önemliymiş. Diyecek başka bir şey yok.”

Yaşananlarda, antrenör Mesut Dilsöz’ün sorumluluğunun bulunmadığını da vurgulayan Vatansever, “Hatta antrenörümüz Mesut Hoca, bizi, antrenmana çıkmamakla hata yaptığımız konusunda uyardı” dedi.

Haber Merkezi



yelda gur
14.03.2015 18:45:31
Gorde duyda inanma.. " Tekmeye kafa sokmayi kararlastirmislar" adama sormazlar mi sezon basindan beri ne yaptiniz? Takimi dusucek duruma getirdiniz. Utanmadan demec veriyorlar. Genc takimla hal ortada belki ama olsun dusurecekse de erdek cocugu dusursun. Kisaca sene basindan beri sizlere verilen paralarin hakkini vermediniz..ne basindaki koordinator ne de futbolcusu.

Mehmet şensoy
15.03.2015 23:12:05
Sen devre arası bu Takımı`n Herşeyi olan tarık ile Hasan`ı bırakırsan bu durumlara gelirsin..takımı batırdılar

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false