Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

28 Şubat postmodern darbesi Talk Show´la sahneye taşındı

28 Şubat postmodern darbesi Talk Show´la sahneye taşındı

?Darbeler Karanlık, Gençler Aydınlık? isimli Talk Show´la darbelerin karanlık yüzü mizahi olarak gençlere anlatıldı.

?Darbeler Karanlık, Gençler Aydınlık? isimli Talk Show´la darbelerin karanlık yüzü mizahi olarak gençlere anlatıldı.
Türk demokrasisinin en karanlık günlerinden biri olan 28 Şubat 1996, Türkiye´de ilk kez bir talk show´la sahnelendi.
Türk demokrasi tarihine en karanlık günlerden birisi olarak kayıtlara geçen 28 Şubat, ilk kez talk show´la anlatılmaya çalışıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Gala Yaşam Aktivite Merkezi´nde düzenlenen etkinlik Balıkesirliler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
Motivasyon ikizleri Mustafa ve Kemal Altıntaş kardeşlerin sahnelediği talk show´a Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu katılırken, gösteri öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Özellikle amaçlarının demokrasinin yüz karası olan darbeleri, gençlerin anlayabileceği bir dil ile onlara anlatmak olduğunun altını çizen Başkan Kafaoğlu, ?Türkiye yakın zamanda e-muhtıra, 28 Şubat ve 15 Temmuz kanlı darbe girişimine sahne oldu. Vatanını, milletini bayrağını, devletini seven bir lider ve onunla bütünlemiş bu gençlik, bu toplum olduktan sonra Türkiye´nin sırtını hiç kimse yere getiremez. Dün, 15 Temmuz´da destan yazan bu milletin duası ve desteği ile kahraman Mehmetçiğimiz de, şu anda Afrin´de destan yazıyor. Biz halkımızın menfaatine olan her güzel işin motoru, kötü şeylerin de freni olacağız.? şeklinde konuştu. Yaklaşık 1 saat süren talk show´un ardından Motivasyon İkizleri Mustafa ve Kemal Altıntaş kardeşlere çeşitli hediyeler takdim edildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli