Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Sarı: Kimseyi Erdekspor'un onuruyla oynatmayız”

Başkan Sarı:  Kimseyi Erdekspor

Erdek Belediye ve Erdekspor Kulübü Başkanı Hüseyin Sarı, 1-0 kazandıkları Balıkesir Büyükşehir maçı öncesinde Erdekspor'da yaşananlar hakkında yaptığı açıklamada, Kimseyi Erdekspor'un onuruyla oynatmayız” dedi.

Erdek Belediye ve Erdekspor Kulübü Başkanı Hüseyin Sarı, 1-0 kazandıkları Balıkesir Büyükşehir maçı öncesinde Erdekspor’da yaşananlar hakkında yaptığı açıklamada, “Kimseyi Erdekspor’un onuruyla oynatmayız” dedi.
Kırmızı-beyazlı takımda birçok futbolcunun alacağı olmadığını, bazılarının küçük bir alacağı bulunduğunu vurgularken, takımdaki tüm futbolcuların toplam alacağının 145 bin lira dolayında olduğuna dikkati çeken Sarı, şöyle konuştu:
“Durum böyle olduğu halde takımın iki kaptanı, kulübümüzün muhasebecisi Haluk Can Turan’a giderek, futbolcular adına alacaklarını istemişler. Bu arada kendi aralarında toplantılar yapılmış. Perşembe ve cuma günleri antrenmanlara çıkmama kararı alınmış. Bu işin içinde ne yazık ki antrenör Mesut Dilsöz de var. Bu olaylardan gecikmeli şekilde haberim oldu. Bunun üzerine takımın iki kaptanı Ekrem ve Ali ile antrenör Mesut Dilsöz’ün kulüple ilişkilerini hemen kestim. İsterseniz buna kovma da diyebilirsiniz. Ardından da o haftaki deplasman maçımıza genç takımımızla çıktık. Eğer Erdekspor kümede kalacaksa, bu onurlu bir şekilde olmalıdır. Kümede kalma uğruna kulübün onur ve gururuyla oynanmasına hiçbir şekilde izin vermeyiz, vermeyeceğiz.”
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı