Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

DEVA Partisi seçim otobüsü Erdek’te

DEVA Partisi seçim otobüsü Erdek’te

Yarın seçim olacakmış gibi hazırlık yapan, seçim otobüsleri ile Türkiye’yi dolaşan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yarın seçim olacakmış gibi hazırlık yapan, seçim otobüsleri ile Türkiye’yi dolaşan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan Seçim otobüsünü Erdek’e gönderdi. 
DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Salı günü DEVA Otobüsü ile Erdek İlçe merkezi ve Ocaklar mahallesinde sahada dolaştı, seçim otobüsü ile vatandaşları selamladı.  
Erdek ve Ocaklar turunun ardından konuya ilişkin açıklama yapan Sever, “Bu Pazar seçim olsa DEVA Partisi hazır. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Erdek’te de seçim otobüsümüz ile Salı günü Erdek İlçe merkezi ve Ocaklar mahallesinde sokak sokak dolaştık vatandaşlarımızla selamlaştık. Balkonlarından, işyerlerinden, parklardan vatandaşlarımızın sevinçlerine ortak olduk.” dedi. 
Seçime 3 ay kala vatandaşın ayağına giden siyasetçi zihniyetini değiştirdiklerini söyleyen Sever “Bize soruyorlar seçim tarihi belli oldu mu? Neden dolaşıyorsunuz? Cevabımız çok net biz yılın 12 ayı vatandaşlarımızla iç içeyiz, dertleriyle üzülüp, sevinçlerine ortak oluyoruz. Görülmeyeni görmek, duyulmayanı duymak için özveri ile vatandaşlarımız ile görüşüyoruz. Aynı şeyleri yaparak, ayrı yerlere varamayız.” ifadelerini kullandı. 
DEVA Partisi’nin birçok ilki siyasete kazandırdıklarını ve kazandırmaya devam edeceklerini kaydeden Sever “Eylem planları ile sorunların nasıl çözüleceğini şimdiden anlatan bir partiyiz. Bize soruyorlar ya bu eylem planlarını iktidar uygularsa diye. Bizde tam bu noktada diyoruz ki keşke yapsalar da iktidara geldiğimizde daha az hasarla teslim alalım, vatandaşımız şimdiden biraz rahatlasın ama yapmazlar, çünkü bunları yapacak liyakatli kadroları yok. DEVA Kadroları iktidarında 30, 60 ve 90 günde yapacağı tüm eylem planlarıyla bunu çözecek güçte Genel Başkanımız Ali Babacan ve ekibi bunu iki defa gerçekleştirdi, yeniden gerçekleştirecektir vatandaşlarımız emin olsun.” diyerek sözlerine ekledi.
Haber: Tuncay Ertan 
 



Anahtar Kelimeler: Partisi seçim otobüsü Erdek’
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu