Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Rüzgar: ?Lig sonunda biz güleceğiz?

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Rüzgar: ?Lig sonunda biz güleceğiz?

Teknik Direktör Uğur: ?İlk 10 haftadan memnunuz?

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Erol Rüzgar, bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Uğur ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
Ligin, inişli-çıkışlı uzun bir maraton olduğuna dikkati çeken Rüzgar, ?Biz, grubumuzun, hatta 2. Lig´in en iyi takımıyız. Sabırlı olur ve Bandırma´yla el ele verirsek, sezon sonunda gülen mutlaka mutlu sona ulaşırız. Teknik ekibimizin sonuna dek arkasındayız? dedi.
Yan bağları kopan ve ameliyat edilecek olan Haluk´un sezonu kapattığını, Gökhan Yılmaz´ın kart cezasının bittiğini, hastalığı geçen Erhan´ın da oynayacak duruma geldiğini vurgulayan Rüzgar, Saffet Güneş, Şansal Akacan, Faruk Ahlatlı ve Mustafa İzgi´den oluşan ?futbolcu izleme ekibi? kurduklarını belirtirken, ?Bu ekibimiz teknik heyetimizin yönlendirdiği futbolcuları izliyor. Bundan sonra izlemeden hiçbir futbolcu almayacağız? diye konuştu.
Bandırmaspor´un otoparklarında iyileştirme çalışmaları yaptıklarına da işaret eden Rüzgar, ?Amacımız, otoparklardaki gelir kaçaklarının önlenmesi ve kulübün kasasına bir lira fazla kazanç girmesinin sağlanmasıdır? dedi.
Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur da konuşmasında, 2. Lig Beyaz Grup maçlarında ilk 10 haftayı geride bıraktıklarını vurgularken, şu değerlendirmede bulundu:
?İlk 10 hafta sonunda, genelde puan açısından istediğimiz yerde bulunduğumuzu söyleyebilirim. İlk 10 maçta, takımımıza bir üst ligden gelen Adem, Emre ve Mesut gibi bazı üst düzey oyuncularımız, adaptasyon sorunu yaşadılar. Çünkü bu lig, çok fazla mücadeleyi gerektiriyor. Bu maçlarda bu futbolcularım, zaman zaman çok sıkı markaj altında kaldılar. Ancak geçtiğimiz hafta, deplasmanda hak ederek kazandığımız Şanlıurfaspor maçı gösterdi ki, artık bu futbolcularımız da motivasyon sorununu atlattılar. Bu hafta, kendi evimizde oynayacağımız Nazilli Belediyespor maçı da zor geçecek, ancak maçı kazanacağımıza inanıyorum. Takımımızın sayısal eksikliği var. 3-4 kaliteli oyuncuya daha ihtiyacımız bulunuyor.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli