Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MHPli başkan hakkındaki iddiaları ret etti

MHPli başkan hakkındaki iddiaları ret etti

Balıkesirin MHPli Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesirsporun kasasına kendi dönemlerinde 1 kuruş makbuzsuz bağış girmediğini söyledi.

Balıkesir`in MHP`li Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesirspor`un kasasına "kendi dönemlerinde 1 kuruş makbuzsuz bağış girmediğini" söyledi. 
Ok, Balıkesir Belediyesi Meclis Salonu`nda düzenlediği basın toplantısında, kamuoyunda Balıkesirspor`a yönelik yardımlara ilişkin asılsız iddiaların dile getirildiğini belirtti. 
Son günlerde, Balıkesirspor`a bağışta bulunan kişi ve bazı özel sektör kuruluşlarına gidilerek, "Balıkesir Belediyesi sizden zorla para alıyor mu?" sorusu yöneltildiğini ileri süren Ok, şöyle konuştu: "Balıkesirspor`a gelen reklam ve bağış gelirlerinin önünü kesmek istiyorlar. Bu bağışların büyük bir bölümü, belediyemizin banka hesaplarına yatırılmıştır. Bir kez daha söylüyorum, ne Balıkesir Belediyesi`ne ne de Balıkesirspor`a makbuzsuz bağış alınmıştır. Bizim dönemde Balıkesirspor kasasına 1 kuruş makbuzsuz yardım girmedi. Biz Balıkesir halkına doğruları anlatmaya devam edeceğiz."
Artan dedikodular üzerine polisin kulüpte incelemelerde bulunduğunu hatırlatan Başkan Ok, "Günlerce incelemelerine rağmen herhangi bir şey bulamadılar. Konunun araştırılması için Ankara`dan 2 müfettiş gönderildi. Günlerce kulüpte kaldılar. Allah`a çok şükür alnımız açık vicdanımız rahat" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli